Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar ambitieuze HBO-ers Bouwkunde voor de afdeling Werkvoorbereiding.

TAKEN:

Als werkvoorbereider werk je zelfstandig van A tot Z aan de complete voorbereiding en planning van je eigen projecten. Je stuurt de onderaannemers en leveranciers tijdens de voorbereiding aan, zorgt dat alle tekeningen worden gecontroleerd en dat alles tijdig op de bouw is. Je denkt de bouwlogistiek uit en komt gevraagd en ongevraagd met suggesties en verbeteringen. De veiligheid en kwaliteit hou je scherp in de gaten en afwijkingen signaleer je meteen. Ook zorg je voor een correcte vastlegging van alle afspraken.

Als werkvoorbereider bij Verwelius ben je vanaf de start van een ontwikkeling tot de uitvoering betrokken bij het project en denk je tijdens het gehele proces actief mee. Wanneer de bouw is gestart, ga je regelmatig op de bouwplaats kijken om te zien hoe “jouw” woningen erbij staan.

Kortom een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een financieel zeer gezond bedrijf welke dienovereenkomstig beloond wordt. Een auto van de zaak is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.

FUNCTIE-EISEN:

Wij zoeken kandidaten met een HBO opleiding Bouwkunde, die naast uitstekende vakinhoudelijke kennis en werkervaring in de bouw, vooral beschikken over sterke communicatieve vaardigheden. Verder vinden wij het belangrijk dat je beschikt over een ondernemende en accurate persoonlijkheid en een flexibele instelling hebt. Schoolverlaters worden nadrukkelijk gevraagd ook te solliciteren.

Kandidaten voor deze functie kunnen bij Verwelius de basis leggen voor hun verdere ontwikkeling en doorgroeien in het bedrijf. Wij bieden een zeer veelzijdige baan, waarin frequent contact is met allerlei interne en externe partijen en waarbij volop ruimte is voor eigen initiatieven. Wij bieden naast deze ontplooiingsmogelijkheden, een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ook staan wij voor deze functie open voor een invulling op zzp basis.

Geïnteresseerd? Cv’s van kandidaten kunnen, voorzien van een korte motivatie, gestuurd worden aan: Bouwmaatschappij Verwelius B.V., vacancies@verwelius.nl