Technisch Medewerker Buitendienst

Verwelius Beheer B.V. bezit als belegger een groot aantal huurwoningen en appartementen, in omvang vergelijkbaar met een middelgrote woningbouwvereniging. Daarnaast bezitten wij enkele kantoorcomplexen en winkelpanden (circa 25.000 m2 commercieel onroerend goed).

De afdeling Onderhoud en Beheer van Verwelius verzorgt het technisch en administratief beheer van dit vastgoed. Het complete traject van contractvorming, mutaties en onderhoudswerkzaamheden (zowel reparaties als meerjarenonderhoud) wordt hierbij door eigen mensen verzorgd. De afdeling Onderhoud en Beheer beschikt over deskundige en gedreven medewerkers en over een modern automatiseringssysteem. Voorinspecties en opleveringen worden uitgevoerd met een Ipad voorzien van de app InControl. Om een beeld te krijgen van de werkwijze op deze afdeling, verwijzen wij ook graag naar het Huurportaal van Verwelius op https://huurportaal.verwelius.nl/

Vanwege een steeds groter wordende vastgoedportefeuille, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Technisch Medewerker Buitendienst. Het takenpakket voor deze medewerker omvat allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden aan ons vastgoed.  Dit kunnen reparaties zijn op het gebied van timmerwerk, installatiewerk, dakbedekking, tegelwerk, kitwerk etc. Maar ook grotere technische mankementen, zoals lekkages en scheurvorming, ga je onderzoeken en zelfstandig afhandelen. In overleg met ons team van Beheer bedenk je oplossingen voor dit soort problemen. Hierbij werk je ook samen met onderaannemers, zoals installateurs, schilders en schoonmakers. Als buitendienstmedewerker bezoek je met regelmaat ons vastgoed en ben je onze ogen voor de technische staat waarin alles verkeerd. Je bent pro-actief en denkt goed mee. Het bijhouden van een goede administratie met foto’s van je bevindingen en het bespreken met je team is een belangrijk onderdeel van je functie.

Wij zoeken een zeer handige en all-round technisch medewerker met een zelfstandige en flexibele instelling. Je beschikt over minimaal een MBO-opleiding niveau 2  Bouw, Infra & Onderhoud. Je bent communicatief vaardig en goed in staat met onze huurders te communiceren. Hierbij ben je accuraat en kom je afspraken altijd na. Nederlands spreek en schrijf je hierbij goed en ook in het Engels kun je jezelf zonodig aardig redden. Op het gebied van automatisering heb je voldoende kennis om te werken met Microsoftprogramma’s (Outlook, Excel en Word), Apple/Ios (Apps voor Iphone, Ipad). Je bent in het bezit van rijbewijs BE (aanhangwagen) en woont niet al te ver van ons kantoor en werkplaats in Huizen.

Kortom, een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een financieel zeer

gezond bedrijf. Kandidaten voor deze uitdagende functie kunnen binnen ons bedrijf de basis leggen voor hun verdere ontwikkeling. Wij bieden een veelzijdige baan, waarin frequent contact is met allerlei interne en externe partijen en waarbij volop ruimte is voor eigen initiatieven. Wij bieden naast deze ontplooiingsmogelijkheden, een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook schoolverlaters die hun verdere opleiding bij ons willen volgen, willen wij nadrukkelijk vragen om te solliciteren.CV’s van kandidaten kunnen worden toegezonden aan:

Verwelius Beheer B.V.

De heer M.P. van Veldhuizen

Postbus 323

1270 AH HUIZEN

mvanveldhuizen@verwelius.nl